Jubileum

Me and You feiret i 2002 ti års jubileum. Over 250 av familie og innbudte gjester gjorde denne kvelden uforglemmelig for oss. Samme kveld hadde vi også CD slipp av den nyste CD plata vår som heter "Vi jubilerer". For å krydre jubileet hadde vi flere overraskelser for gjestene, deriblant Norgesmesterskapsvinnerne i Line dance 2002.De hadde et forrykende show.

Rolf Arne Lie Holter som også har vært bidragsyter på flere av CD'ene våre, kom med sitt gode humør og kjappe replikker og vitser. Han hadde også komponert veldig personlige sanger til begge oss, noe vi satte veldig stor pris på.

Ellers hadde Sussan bakt en marsipankake på to og en halv meter. På denne kaka var det ikke mindre en 12 kilo marsipan, som hun hadde rullet ut for hånd. Et riktig mesterverk Sussan!

Til slutt vil vi takke for alle de hyggelige ordene i form av taler, sanger, kort og brev vi fikk i anledning jubileet. Vi ble helt stumme over alle de flotte blomstene og gavene dere hadde med til oss. Det varmet skikkelig å vite at så mange av der setter pris på musikken vår og oss som personer.

Representanten fra Løten Kommune sa i sin åpningstale, at vi i Me and You er gode ambassadører for kommunen når vi er ute å spiller. Det er ord som er gode å ta med seg videre!

Håper vi kan få gleden av å drive på i nye 10 år.

-------------------------------------------------------
Copyright 2003 Webdesign og utvikling godt gjort