Mer om oss

Vi flyttet til Løten i 1992. Sussan er opprinnelig fra Åsnes og Frank fra Elverum, men vi regner oss nå som ekte Løtensokninger.

Sussan har helt fram til 2002 jobbet som musikklærer, men startet samme høst på et fireårig høgskolestudie som Allmennlærer med fordypning i musikk.Frank jobber til daglig ved en dørfabrikk i Elverum.

Me and You er for det meste på spilleoppdrag i helgene, men har også noen oppdrag i uka. Vi er derfor helt avhengige av våre kjære foreldre som stiller opp som barnepiker hver helg. Vi benytter herved anledningen til å takke foreldrene våre som gjør det mulig for oss å spille ute til dans for dere.

Musikk er helt klart en viktig del av livet vårt. Den gir oss mange gleder, men også alle de hyggelige tilbakemeldingene vi får fra dere når vi er ute å spiller, gjør at vi syns det er gøy å holde på.

Når vi treffer deg ute på dans, skal du vite at vi virkelig gjør vårt beste for at du skal få en hyggelig dansekveld. Vi prøver å lage vår egen stil på musikken, noe vi håper at du som dansegjest setter pris på.

 

-------------------------------------------------------
Copyright 2003 Webdesign og utvikling godt gjort