Presseskriv

Me and You dansebandsduo ble startet i 1992. Besetningen har hele tiden vært Sussan Nysveen på sang og keyboard.

Frank Nysveen på sang, gitarer, og saxofon.

Duoen har gitt ut til sammen 5 produksjoner med svingende glad dansemusikk. Me and You spiller også gammeldans om noen ber om det, og en ringdans får du også med på kjøpet om dette er ønskelig.

Me and You har hatt mange melodier på ulike dansebandtopper. Det kan nevnes at "Til en Fågel" lå hele 52 uker på Hedmarkstoppen, og av disse var de 30 uker på 1. plass! Samme melodi ble også kåret til "Årets melodi" på Hedmarkstoppen, sammen med Ole Ivars sin "Nei så tjukk du har blitt".

Danmark har også satt stor pris på Me and You sin musikk. Bla. har "Livets lyckligaste dag, "Nidelven" og "Første gang" vært på 1. plass på Fyens Totalradio sin norsktoppliste i Danmark.

Duoen ble i 2002 nr.10 i "Årets dansebandsmelodi" som dansebandsgeneralen Erik Forfod i NRK P1 står i spissen for. Me and You var som eneste duo noensinne tatt ut i denne konkurransen. Også i 2003 ble de tatt ut til semifinalen blant 62 bidrag, men nådde ikke helt til finalen.

Me and You har med sine gode plasseringer og sin nye CD, befestet posisjonen som en av Norges mest populære dansebandsduor.

 

-------------------------------------------------------
Copyright 2003 Webdesign og utvikling godt gjort